En ovanlig annons på blocket

“Uppfinnarjockar” har det emellanåt tufft. Här är en “rapport” från en person i Älvsborg som har intressen som liknar våra. Men han finner inte gehör… I maj 2014 skrev han en annons som fick oss att le:
“Gräsklipparcykel”
 säljes maj 2014
Gräsklipparcykel
“Säljer nu min gräsklippare … tänkte ha den ståendes som ett fundament över min egna förträfflighet men i min lägenhet på översta våning så lyser gräsmattan med sin frånvaro.
Aphängarstyret och den schysta lutningen på gaffeln skulle få grabbarna i Easy Rider att göra i byxorna.
Den drar ingen bensin, du behöver inte fylla på olja, stör inte grannarna, borde vara en miljöpartists våta dröm? Så befinner du dig i en livskris och har en kroppshydda som Barbapappa borde denna råda bot på det problemet…Den har ett träningsresultat som får Anna Skipper att sätta sin vitamindryck i halsen.
Klippresultatet däremot är något i hästväg dåligt. Klipperiet där fram är inget fel på men att klippa i samband med kurvtagning resulterar oftast i katastrof. Skapelsen är i prototypstadiet, skickade in papper till patentverket men där blev det ett blankt nej.
Har även pratat med diverse plåtslagare/mekaniska verkstäder om en eventuell massproduktion, men dom verkar stå på patentvekets sida och bara spyr nej över mig. Om vi ska återgå till fördelarna så kan du tänka på att medans din granne skuver fram sin klippo med pajad självdrift så sitter du majestätiskt på din tron på denna helt underbara skapelse.Kulören drar även sitt strå till stacken… Kort och gott, ett enastående hantverk…. 60 timmar i garaget plus lack …Måste sälja denna underbara maskin då bankerna precis som patentverket verkar vara övertygade om att mina projekt är dödsdömda …  jag måste nu ha loss lite dollars till mitt nästkommande projekt: En vedeldad vedklyv, tänkte att när man ändå klyvde så passar det ju som handen i handsken att även driva klyven med ved.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 + 6 =